Игор (13) из Требиња нашао новчаник пун пара и вратио га трудници

08.05.2021. 14:31
0
ИЗВОР: Srpskainfo

Тринаестогодишњи Игор Спаић из Требиња прије неколико дана нашао је новчаник са већом сумом новца и вратио га власници.

Догађај је још хуманији јер је власница била трудница, која се исто вече породила.

– Био сам са татом у куповини. Када смо завршили, поред врата од нашег аута видио сам новчаник. Тати сам рекао да сам нашао новчаник. Отворили смо га и нашли личну карту. Жена која је изгубила новчаник је била родица од мог друга. Назвали смо њега да јој јави и да се договоримо гдје ћемо се наћи – прича Игор.

Овај скромни дјечак додаје да у ниједном моменту није размишљао да узме новац, иако га је било доста, јер зна да не може бити срећан од туђег.

– Било ми је тешко што сам морао узети и оно што ме жена частила, али она је била толико навалила да нисам имао начина да одбијем. Још сам срећнији што сам нашао новчаник труднице која је убрзо на свијет донијела бебу – каже Игор.

Игор и његов пријатељ, рођак од жене која је прије неколико дана изгубила новчаник, раније су, такође нашли новчаник са новцем и вратили га власнику.

Овај дјечак је и успјешан млади фудбалер, а каже да се нада да ће једног дана, кад буде зарађивао свој новац, ако га, случајно, изгуби, бити неко ко ће му га вратити, јер добро се добрим враћа.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 31m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 4m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 38m
    2
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    36m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 44m
    0