Илегално организовање игара на срећу у Палама, Билећи и Зворнику

25.12.2019. 11:47
0
ИЗВОР: Srna

Инспектори Републичке управе за игре на срећу открили су илегално организовање игара на срећу на подручју Пала, Билеће и Зворника.

Јуче је откривено да лице чији су иницијали Б.М. неовлаштено организује кладионичке и електронске игре на срећу на самоуслужном терминалу у угоститељском објекту "Луна", у Улици српске војске у општини Билећа.

Терминал је привремено одузет, а против лица Б.М. биће предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу, саопштено је из ове управе.

Истог дана откривено је неовлаштено држање терминала за спортско клађење у бијељинској фирми "Драгичевић компани" на адреси Краља Петра у Зворнику.

Фирми је издат прекршајни налог, а опрема за извршење прекршаја је привремено одузета.

У понедјељак, 23. децембра, утврђено је неовлаштено организовање кладионичких и електронских игара на срећу посредством терминала у угоститељској радњи "Фламинго", на адреси Светосавска у општини Пале.

Терминал је привремено одузет, а против лица чији су иницијали М.С. које је илегално организовало игре на срећу биће предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу.

Истог дана утврђено је неовлаштено организовање кладионичких и електронских игара на срећу посредством терминала у угоститељској радњи "Рефлекс", на адреси Романијска у општини Пале.

Терминал је одузет, а против лица чији су иницијали М.К. које је неовлаштено организовало игре на срећу биће предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу.

Коментари 0
Повезане вијести
Малољетници се илегално коцкају у кафићима Малољетници се илегално коцкају у кафићима
Сјекиром уништио апарат за игре на срећу Сјекиром уништио апарат за игре на срећу
Коцка напунила буџет Српске Коцка напунила буџет Српске
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    7h 26m
    0
  • Слани мафини
    16h 47m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    18h 42m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    16h 36m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    11h 5m
    3