Ilegalno organizovanje igara na sreću u Palama, Bileći i Zvorniku

25.12.2019. 11:47
0
IZVOR: Srna

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno organizovanje igara na sreću na području Pala, Bileće i Zvornika.

Juče je otkriveno da lice čiji su inicijali B.M. neovlašteno organizuje kladioničke i elektronske igre na sreću na samouslužnom terminalu u ugostiteljskom objektu "Luna", u Ulici srpske vojske u opštini Bileća.

Terminal je privremeno oduzet, a protiv lica B.M. biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je iz ove uprave.

Istog dana otkriveno je neovlašteno držanje terminala za sportsko klađenje u bijeljinskoj firmi "Dragičević kompani" na adresi Kralja Petra u Zvorniku.

Firmi je izdat prekršajni nalog, a oprema za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta.

U ponedjeljak, 23. decembra, utvrđeno je neovlašteno organizovanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću posredstvom terminala u ugostiteljskoj radnji "Flamingo", na adresi Svetosavska u opštini Pale.

Terminal je privremeno oduzet, a protiv lica čiji su inicijali M.S. koje je ilegalno organizovalo igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Istog dana utvrđeno je neovlašteno organizovanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću posredstvom terminala u ugostiteljskoj radnji "Refleks", na adresi Romanijska u opštini Pale.

Terminal je oduzet, a protiv lica čiji su inicijali M.K. koje je neovlašteno organizovalo igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maloljetnici se ilegalno kockaju u kafićima Maloljetnici se ilegalno kockaju u kafićima
Sjekirom uništio aparat za igre na sreću Sjekirom uništio aparat za igre na sreću
Kocka napunila budžet Srpske Kocka napunila budžet Srpske
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    8h 50m
    0
  • Slani mafini
    18h 11m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    20h 6m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    18h 0m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    12h 29m
    3