Инспектор из Бањалуке се посвађао с родбином код Кључа па запуцао

25.08.2019. 19:24
0

У селу Љубине, код Кључа, у недјељу је дошло до пуцњаве, у којој на сву срећу нико није повријеђен.

Према информацијама које смо добили из МУП-а УСК, главни актер овог догађаја је мушкарац који је као инспектор запослен у МУП-у Републике Српске у Бањалуци. 

Ради се о особи која је поријеклом из поменутог села, а како сазнајемо, разлог пуцњаве су нерашчишћени породични односи и свађа до које је дошло. 

Наводно је поменути инспектор рођацима, који живе у Љубинама, на кориштење дао земљу која је у његовом власништву, а с обзиром на то да нису плаћали договорену ренту за њено кориштење дошло је до свађе. Том приликом инспектор је испалио неколико хитаца из пиштоља у зрак. Засад није познато да ли је користио службени пиштољ или можда лично наоружање. 

По дојави на лице мјеста изашли су припадници Полицијске станице Кључ и интервенисали, након чега је инспектор приведен те му је одузето оружје. Овај догађај нам је потврдио и министар унутрашњих послова УСК Нермин Кљајић. 

-О свему ћемо обавијестити наше колеге из МУП-а Републике Спске и видјећемо какве мјере ће бити подузете-, кратко је прокоментарисао Кљајић. 

У истрагу се укључило и Тужилаштво УСК, које ће одредити даље мјере у овом случају, који има обиљежје кривичног дјела изазивања опште опасности.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пуцњава усред дана
Нацрт закона о инспекцијама доноси бројне измјене
Мушкарац рањен у пуцњави, нападач ухапшен
Најчитаније
 • Пронађен кокаин и марихуана код лица у Палама
  16.09.2019
  0
 • Данас смијењена три директора у Шумама Српске
  16.09.2019
  1
 • Док је спавао дјевојка му из аутомобила украла чак 23.000 КМ
  17.09.2019
  0
 • За сада пет кандидата у трци за директора Агенције за истраге и заштиту
  16.09.2019
  0
 • Именовани нови директори у Шумама Српске
  22h 22m
  0