Inspektor iz Banjaluke se posvađao s rodbinom kod Ključa pa zapucao

25.08.2019. 19:24
0
IZVOR: nezavisne.com

U selu Ljubine, kod Ključa, u nedjelju je došlo do pucnjave, u kojoj na svu sreću niko nije povrijeđen.

Prema informacijama koje smo dobili iz MUP-a USK, glavni akter ovog događaja je muškarac koji je kao inspektor zaposlen u MUP-u Republike Srpske u Banjaluci. 

Radi se o osobi koja je porijeklom iz pomenutog sela, a kako saznajemo, razlog pucnjave su neraščišćeni porodični odnosi i svađa do koje je došlo. 

Navodno je pomenuti inspektor rođacima, koji žive u Ljubinama, na korištenje dao zemlju koja je u njegovom vlasništvu, a s obzirom na to da nisu plaćali dogovorenu rentu za njeno korištenje došlo je do svađe. Tom prilikom inspektor je ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u zrak. Zasad nije poznato da li je koristio službeni pištolj ili možda lično naoružanje. 

Po dojavi na lice mjesta izašli su pripadnici Policijske stanice Ključ i intervenisali, nakon čega je inspektor priveden te mu je oduzeto oružje. Ovaj događaj nam je potvrdio i ministar unutrašnjih poslova USK Nermin Kljajić. 

-O svemu ćemo obavijestiti naše kolege iz MUP-a Republike Spske i vidjećemo kakve mjere će biti poduzete-, kratko je prokomentarisao Kljajić. 

U istragu se uključilo i Tužilaštvo USK, koje će odrediti dalje mjere u ovom slučaju, koji ima obilježje krivičnog djela izazivanja opšte opasnosti.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Najmanje tri napadača: Masovna pucnjava u Moskvi, ima žrtava Najmanje tri napadača: Masovna pucnjava u Moskvi, ima žrtava
Pucnjava u Donjoj Bitinji pokazuje strahotu srpske svakodnevice Pucnjava u Donjoj Bitinji pokazuje strahotu srpske svakodnevice
Pucnjava na Baščaršiji: Ranjena djevojka, uhapšen muškarac Pucnjava na Baščaršiji: Ranjena djevojka, uhapšen muškarac
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    4h 43m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    16h 16m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    15h 57m
    0
  • Povelja opštine Istočna Ilidža Srednjoškolskom centru „Istočna Ilidža“
    21h 8m
    0
  • U subotu obilježavanje 32 godine od zločina u Dobrovoljačkoj
    22h 52m
    13