Инспиришите се врхунским перформансама уз Huawei Nova 9 моделе

06.06.2022. 15:25
0
ИЗВОР: katera.news

 

Претплата Топ тарифа доноси вам неограничене разговоре и поруке према свим мрежама у БиХ и у ромингу региона Западног Балкана, те 25 ГБ мобилног интернета у м:тел мрежи и у ромингу региона Западног Балкана. Овог мјесеца спојите Топ тарифу са сјајним уређајима из Huawei serije Nova 9 и уживајте у врхунским перформансама.

Са Huawei Nova 9 телефоном истакните се савршено елегантним дизајном и обезбиједите врхунске фотографије које напросто оживљавају на великом екрану са више од милијарду боја и високим контрастом.

Овај телефон открива нове могућности у сликању са 50 МП ultra vision камером и великим сензором за 40% више уноса свјетлости. Уграђена вјештачка интелигенција обезбјеђује већи број пиксела и кристално јасне фотографије кад год пожелите.

Захваљујући предњој камери високе резолуције од 32 МП, Huawei Nova 9 ће вам помоћи да снимите реалистичније боје, богатије детаље и да добијете изузетне селфије.

Осим одличних фотографија, снимајте и невјероватни 4К видео/садржај. Континуирано снимајте предњом и задњом камером или пребацујте снимање са једне на другу и креирајте јединствене снимке.

Са Huawei Nova 9 телефоном увијек ћете бити спремни за полазак. Батерија од 4300 mAh брзо се пуни са 66 W Huawei SuperCharge  пуњачем који омогућава 60 % напуњености за само 18 минута.

Уз м:тел Претплата Топ тарифу овај савршени телефон може бити ваш уз мјесечну рату од 18,50 КМ.

Huawei Nova 9 SE, сличан својим претходницима, пред купце излази са екраном дијагонале 6,78 инча, чија резолуција је FHD+ (2388 x 1080 пиксела).

Покреће га чипсет Qualcomm Snapdragon 680 SoC sa Adreno 610 GPU-om. По питању меморије, долази са 8 ГБ РАМ-а, те 128 ГБ простора за складиштење.

Предња камера снима са детаљношћу од 16 МП и има отвор бленде f/2.2. Сет камера на позадини телефона има сензор високе резолуције који је први те врсте на Huawei  паметном телефону. Он прикупља више свјетлости, што резултира већим динамичким опсегом и смањеном буком при снимању.

Главна камера има 108 МП, ултра широкоугаона камера 8 МП, дубинска камера је од 2 МП, а макро камера има 2 МП, док се видео записи снимају квалитетом до 1080п. Захваљујући снажној технологији спајања више кадрова, било да снимате дању или ноћу, камера ће правити живописне и квалитетне фотографије.

Снага батерије износи 4.000 мАх, уз брзину пуњења са 66W Huawei SuperCharge  технологијом пуњења.

Уз куповину Huawei Nova 9 SE у периоду од 1. 6. до 1. 9. 2022. године, остварујете прво на 12 мјесеци заштите екрана од оштећења. Све што је потребно да урадите је да отворите “My Huawei” апликацију и пријавите се путем свог Huawei ID налога у року од 30 дана након активације уређаја.

Уз м:тел Претплата Топ тарифу овај модел може бити ваш уз мјесечну рату од 10,57 КМ.

За више информација о актуелној понуди услуга и уређаја компаније м:тел посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    10h 42m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 38m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    23h 7m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    9h 42m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    6h 35m
    0