iPhone 14/14 Plus, AirPods 3 i AirPods 2 – од сада још повољније

08.03.2023. 15:35
0
ИЗВОР: katera.news

AirPods 3 – Чаролија звука

Захваљујући заобљеном кућишту и краћем наставку, слушалице AirPods дизајниране су тако да усмјеравају звук према твојим ушима — а притом изгледају фантастично! Прилагодљиви еквилајзер аутоматски подешава музику баш за твоје уши. Микрофони окренути према унутра откривају шта слушаш, а затим у реалном времену подешавају ниске и средње фреквенције како би из сваке пјесме извукли богатство детаља. У сваку слушалицу уграђен је унутрашњи микрофон прекривен посебном акустичком мрежом која смањује шум вјетра током позива. Све то и још много више уз до шест сати слушања са једним пуњењем и до 30 сати слушања са кутијицом за пуњење.

 

AirPods 2 – Чаробно искуство на прво слушање

Дуги разговори, сати слушања и бежична кутијица за пуњење. Чим их извадиш из кутијице, спремне су за повезивање са свим твојим уређајима. AirPods 2 слушалице невјероватно једноставно се повезују са iPhone-om а уз то можете подијелити оно што чујете са другим паром AirPods слушалица. Контрола звука повјерена је оптичким сензорима и брзиномјерима покрета који активирају микрофоне за телефонске позиве и звук чим слушалице AirPods ставиш у уши. Можеш користити једну или обје слушалице, а двоструким додиром можеш покренути пјесму или прескочити на сљедећу. AirPods слушалице те никада неће оставити на цједилу јер њихова кутијица за пуњење може сачувати количину напајања довољну за више од 24 сата слушања!

iPhone 14 и iPhone 14 Plus

Прелијеп дизајн, водец́е перформансе у индустрији и напредни системи камера, све са невјероватном издржљивошц́у, водоотпорношц́у и великим скоком у трајању батерије како би се осигурало да купци могу да рачунају на свој

iPhone-а када им затреба! iPhone је осмишљен тако да траје и задржи вриједност дуже од других паметних телефона.

Све најновије могућности модела iPhone 14 покреће супербрзи А 15 Bionic чип са 5‑језгарним графичким процесором па су игре и апликације савршене за играње и коришћење. Уз то, због новог дизајна унутрашњости уређај је отпорнији на екстремне температуре па акција може да траје дуже а са побољшаном главном камером и још бољом обрадом слике снимаћеш фантастичне фотографије, чак и при слабом осветљењу.

Потражи Apple телефоне и AirPods slušalice по одличним цијенама у м:тел понуди!

Коментари 0
Повезане вијести
Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди Huawei телефони и паметни сатови на рате у м:тел понуди
М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици М:тел поклонио телевизор основној школи у Пискавици
M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону M:тел добитник награде за најбољу друштвено одговорну компанију у региону
Најчитаније
 • Сјећање: Шест година без Милана Микана Кнежевића
  11h 47m
  0
 • ПУ Источно Сарајево: Мотоциклиста задобио повреде опасне по живот
  13h 15m
  0
 • Саборна црква у Сарајеву прославља крсну славу
  11h 27m
  0
 • У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица
  8h 33m
  0
 • Изазовна и неистражена пећина код Сокоца (ФОТО)
  14h 16m
  0