Исидора Боровчанин сениорска првакиња БиХ у катама

01.02.2020. 19:10
0
ИЗВОР: СРНА

Члан соколачког Карате клуба "Гласинац" Исидора Боровчанин освојила је златну медаљу у катама појединачно у категорији сениорке на Првенству БиХ у Сарајеву и тако се пласирала на Балканско и Европско првенство.
Тренер соколачког карате клуба Миодраг Боровчанин је рекао Срни да се Исидора као првакиња у својој категорији пласирала на Балканско првенство које ће бити одржано у Албанији и Европско карате првенство за сениоре у Азербејџану.

Боровчанин је истакао да је она данас била најбоља у веома тешкој конкуренцији, као и да је једина представница Карате клуба "Гласинац" на овом првенству.

-Презадовољан сам њеним данашњим успјехом и очекујем да истраје и на предстјећа два такмичења и покаже шта може - истакао је Боровчанин.

Он је подсјетио да је Исидора протеклог викенда на Првенству Републике Српске за сениоре и сенирке освојила треће мјесто и тиме се пласирала за данашње Првенство БиХ.

Карате савез БиХ технички је организатор овог такмичења, на коме је учествовало више од 150 такмичара из 47 клубова из БиХ. 

Коментари 0
Повезане вијести
Исидори Боровчанин бронза на Балканском првенству Исидори Боровчанин бронза на Балканском првенству
Сокочанка Исидора Боровчанин - Сениорски првак БиХ у катама Сокочанка Исидора Боровчанин - Сениорски првак БиХ у катама
Исидора Боровчанин трећи пут узастопно шампион Републике Српске Исидора Боровчанин трећи пут узастопно шампион Републике Српске
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    11h 31m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    21h 49m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    21h 55m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    21h 53m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    10h 4m
    0