Искористите Huawei понуду мјесеца

12.10.2022. 14:15
0
ИЗВОР: katera.news

Huawei телефони нуде много тога за своју цијену, а у понуди мјесеца, уз препоручену м:тел Топ тарифу потражите одличне моделе који никога неће оставити равнодушним.

Премиум модел, атрактивни Huawei P50 Pro потпуно одговара модерном времену, издваја се од осталих уређаја чинећи сваког власника поносним. Јединствени дизајн, различит од било којег другог модела, препознаје са са два велика круга која садрже четвероструку камеру.

Са својим могућностима снимања, Huawei P50 Pro је невјероватан модел са једним од најбољих система камера у мобилном свијету. Елегантан споља, Huawei P50 Pro има моћну унутрашњост а врхунски процесор од 5 нм доноси супериорне перформансе.

Идеалан телефон за креативце, Huawei nova 9 SE је стекао популарност због перформанси, дизајна и фантастичне камере од чак 108 мегапиксела која истиче пуни сјај фотографије и причу која стоји иза ње.

Посебна пажња посвећена је креаторима видео садржаја јер овај модел омогућава истовремено снимање предњом и задњом камером или главном и широкоугаоном. Пустите машти на вољу и направите одличан влог без напора.

Са 66 W Huawei SuperCharge пуњачем, Huawei nova 9 SE појачава своју снагу за врло кратко вријеме.

Са популарним дизајном свемирског прстена, Huawei nova Y90 нуди много разлога због којег ћете завољети овај модел.

На великом Full View екрану од 6,7 инча без ивица са ултра танким оквиром све тече глатко и пријатно за гледање. Невјероватно издржљив, телефон има велику батерију од 5000 mAh која је додатно ојачана Huawei SuperCharge технологијом од 40 W која убрзава пуњење.

Трострука камера од 50 МП снима живот у његовој величини, а са 128 ГБ меморије Huawei nova Y90  даће вам довољно простора да снимите све што волите.

За више информација о Huawei телефонима из посебне м:тел понуде позовите 0800 50 000 или посјетите mtel.ba.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    21h 38m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    7h 37m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 4m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    7h 56m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    8h 54m
    1