Испред банке нашла коверту пуну новца па побјегла

03.09.2020. 10:35
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Полиција је у Бањалуци ухапсила Р.П. због сумње да је испред банке пронашала и задржала коверту у којој је било 1.000 евра.

Случај је полицији пријавио А.Ј.

У пријави се наводило да је на паркингу испред банке изгубио коверу у којој се налазило 1.000 евра. Коверту је пронашла непозната особа и удаљила се у непознатом правцу.

Након пријаве, полиција је покренула истрагу и утврдила да је коверту узела Р.П. која је истог дана пронађена и ухапшена.

– О догађају је обавијештен дежурни окружни јавни тужилац, који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу “Утаја”, те наложио полицијским службеницима да након прикупљања и документовања свих чињеница ОЈТ Бањалука доставе извјештај о почињеном кривичном дјелу – саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Коментари 0
Повезане вијести
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    3h 20m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    6h 6m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    8h 46m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    5h 39m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    20h 35m
    0