Ispred banke našla kovertu punu novca pa pobjegla

03.09.2020. 10:35
0
IZVOR: nezavisne.com

Policija je u Banjaluci uhapsila R.P. zbog sumnje da je ispred banke pronašala i zadržala kovertu u kojoj je bilo 1.000 evra.

Slučaj je policiji prijavio A.J.

U prijavi se navodilo da je na parkingu ispred banke izgubio koveru u kojoj se nalazilo 1.000 evra. Kovertu je pronašla nepoznata osoba i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Nakon prijave, policija je pokrenula istragu i utvrdila da je kovertu uzela R.P. koja je istog dana pronađena i uhapšena.

– O događaju je obaviješten dežurni okružni javni tužilac, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu “Utaja”, te naložio policijskim službenicima da nakon prikupljanja i dokumentovanja svih činjenica OJT Banjaluka dostave izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih Mladi inovatori Matej Vlaški i Marko Popović osvojili zlatnu nagradu na INOST-u mladih
Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    21h 35m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    7h 8m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    21h 45m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    7h 14m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    7h 12m
    0