Источни Стари Град: Храна и лијекови за најугроженије

30.03.2020. 09:59
0
ИЗВОР: Srna

Општина Источни Стари Град је средствима из буџета, али и уз помоћ привредника у овој општини набавила храну, хигијенска средства и лијекове који се дијеле становништву.

Начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић рекао је да сарадници из општине уз помоћ волонтера спремају пакете помоћи и достављају становништву које у овом периоду захтијева посебну заштиту, а то су социјално угрожени, стари и немоћни, као и вишечлане породице.

-Битно је да се придржавамо мјера заштите, а посебно запослени који су свакодневно изложени контактима- нагласио је Гашановић.

Он је истакао да се свакодневно улажу велики напори у општини Источни Стари Град, да се обезбиједе неопходни услови за живот и рад у вријеме епидемије вируса корона, саопштено је на званичној интернет страници општине.

Јавна предузећа и установе у Источном Старом Граду су у приправности и на располагању свим становницима општине и Штабу за ванредне ситуације, а Гашановић је захвалио на изузетно одговорном понашању, пожртвованости и помоћи.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    9h 13m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    23h 27m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    21h 34m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 4m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    20h 22m
    0