Istočni Stari Grad: Hrana i lijekovi za najugroženije

30.03.2020. 09:59
0
IZVOR: Srna

Opština Istočni Stari Grad je sredstvima iz budžeta, ali i uz pomoć privrednika u ovoj opštini nabavila hranu, higijenska sredstva i lijekove koji se dijele stanovništvu.

Načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović rekao je da saradnici iz opštine uz pomoć volontera spremaju pakete pomoći i dostavljaju stanovništvu koje u ovom periodu zahtijeva posebnu zaštitu, a to su socijalno ugroženi, stari i nemoćni, kao i višečlane porodice.

-Bitno je da se pridržavamo mjera zaštite, a posebno zaposleni koji su svakodnevno izloženi kontaktima- naglasio je Gašanović.

On je istakao da se svakodnevno ulažu veliki napori u opštini Istočni Stari Grad, da se obezbijede neophodni uslovi za život i rad u vrijeme epidemije virusa korona, saopšteno je na zvaničnoj internet stranici opštine.

Javna preduzeća i ustanove u Istočnom Starom Gradu su u pripravnosti i na raspolaganju svim stanovnicima opštine i Štabu za vanredne situacije, a Gašanović je zahvalio na izuzetno odgovornom ponašanju, požrtvovanosti i pomoći.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    22h 28m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    13h 26m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    21h 52m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    20h 7m
    12
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    30m
    0