Источни Стари Град: Стипендије за најбоље студенте општине

24.06.2020. 20:12
0
ИЗВОР: Катера

Данас је осам студената потписало уговоре о стипендирању за 2020. годину, а начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић организовао је пријем за најуспјешније студенте општине.

Након проведене конкурсне процедуре за додјелу стипендија, осам најуспјешнијих студената из Источног Старог Града добило је стипендије чија исплата је планирана у наредних шест мјесеци.

- Квалитетно образовање је кључ успјеха сваке заједнице и цијенећи то и ове године смо, упркос тешким условима које је изазвао корона вирус, успјели да обезбиједимо осам стипендија за наше најбоље студенте. Општина Источни Стари Град пружа подршку, како данас тако и годинама уназад, омладини и трудимо се да им увијек будемо ослонац у складу са нашим могућностима - рекао је начелник Гашановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    13h 26m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    14h 41m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    20h 32m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    18h 59m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    20h 51m
    0