Istočni Stari Grad: Stipendije za najbolje studente opštine

24.06.2020. 20:12
0
IZVOR: Katera

Danas je osam studenata potpisalo ugovore o stipendiranju za 2020. godinu, a načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović organizovao je prijem za najuspješnije studente opštine.

Nakon provedene konkursne procedure za dodjelu stipendija, osam najuspješnijih studenata iz Istočnog Starog Grada dobilo je stipendije čija isplata je planirana u narednih šest mjeseci.

- Kvalitetno obrazovanje je ključ uspjeha svake zajednice i cijeneći to i ove godine smo, uprkos teškim uslovima koje je izazvao korona virus, uspjeli da obezbijedimo osam stipendija za naše najbolje studente. Opština Istočni Stari Grad pruža podršku, kako danas tako i godinama unazad, omladini i trudimo se da im uvijek budemo oslonac u skladu sa našim mogućnostima - rekao je načelnik Gašanović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija Opština Istočni Stari Grad raspisala konkurs za dodjelu studentskih stipendija
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    18h 52m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    21h 11m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    21h 38m
    0
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    16h 59m
    0
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    17h 3m
    0