Источно Сарајево: У уторак о стању безбједности на подручју града

26.06.2020. 10:08
0
ИЗВОР: Srna

Одборници Скупштине града Источно Сарајево у уторак, 30. јуна, требало би да разматрају информацију о стању безбједности на подручју града за 2019. годину у којој се предлаже континуирано присуство полиције на магистралним путевима на којима се догађају саобраћајне незгоде.

На дневном реду су и информације о раду Пореске управе подручних јединица Источно Сарајево, Пале и Соколац, као и информација о издатим еколошким дозволама на подручју града у 2019. години, саопштено је из Градске управе.

Скупштина града требала би донијети одлуку о спајању Јавног предузећа "Градски радио" и "Медија маркета", односно телевизије "ОСМ".

Одборници ће разматрати и одлуку о измјени и допуни одлуке о оснивању "Градског радија", као и одлуку о измјени и допуни статута ове медијске куће.

Почетак сједнице заказан је за 10.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
    22h 16m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    17h 2m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    18h 17m
    0
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    18h 53m
    0
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    12h 53m
    0