Источно Ново Сарајево: Трговинске и услужне радње сутра немају одобрење за рад

30.04.2020. 13:28
0
ИЗВОР: СРНА

На подручју општине Источно Ново Сарајево сутра, на Међународни празник рада, неће радити трговинске, угоститељске, занатске, услужне и друге радње, изјавио је начелник ове локалне заједнице Љубиша Ћосић.

- Иако смо суочени са тешком и сложеном ситуацијом изазваном вирусом корона, Међународни празник рада – 1. мај треба да буде прослављен и код нас као и широм свијета, односно у корист оних људи који су стално радно ангажовани на приватним или јавним пословима - рекао је Ћосић.

Он је истакао да, у сваком случају, значај овог међународног празника не смије бити заборављен и 1. мај треба посветити свим радницима, уз поруку да, када све ово прође, сви морају бити још више посвећени ревитализацији и што бржем опоравку привреде, посебно у приватном сектору.

- Осим оживљавања области производње, услуга и трговине, знатну пажњу треба да посветимо и сектору туризма - навео је Ћосић.

Он је потврдио да се на подручју Источног Новог Сарајева поштују наредбе и мјере Републичког штаба за ванредне ситуације.

Коментари 0
Повезане вијести
Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    20h 51m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 26m
    7
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    23h 34m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 25m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    2h 52m
    0