Istočno Novo Sarajevo: Trgovinske i uslužne radnje sutra nemaju odobrenje za rad

30.04.2020. 13:28
0
IZVOR: SRNA

Na području opštine Istočno Novo Sarajevo sutra, na Međunarodni praznik rada, neće raditi trgovinske, ugostiteljske, zanatske, uslužne i druge radnje, izjavio je načelnik ove lokalne zajednice Ljubiša Ćosić.

- Iako smo suočeni sa teškom i složenom situacijom izazvanom virusom korona, Međunarodni praznik rada – 1. maj treba da bude proslavljen i kod nas kao i širom svijeta, odnosno u korist onih ljudi koji su stalno radno angažovani na privatnim ili javnim poslovima - rekao je Ćosić.

On je istakao da, u svakom slučaju, značaj ovog međunarodnog praznika ne smije biti zaboravljen i 1. maj treba posvetiti svim radnicima, uz poruku da, kada sve ovo prođe, svi moraju biti još više posvećeni revitalizaciji i što bržem oporavku privrede, posebno u privatnom sektoru.

- Osim oživljavanja oblasti proizvodnje, usluga i trgovine, znatnu pažnju treba da posvetimo i sektoru turizma - naveo je Ćosić.

On je potvrdio da se na području Istočnog Novog Sarajeva poštuju naredbe i mjere Republičkog štaba za vanredne situacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    17h 22m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    6h 35m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    6h 6m
    1
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    6h 29m
    0
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    21h 26m
    0