Источно Сарајево: Напад на полицијске службенике

21.11.2020. 16:10
0
ИЗВОР: Kатера

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево дана 20.11.2020. године, око 18,20 часова, лишили су слободе лице иницијала М.Ч. из Сарајева, због постојања сумње да је извршио кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене радње“.

Лице лишено слободе је истог дана, у Спасовданској улици у унутрашњости трговачке радње,а затим и апотеке, нарушило јавни ред и мир на начин да је вербално напало раднице истих.

Поступајући по пријави, а приликом успостављања нарушеног јавног реда и мира, лице М.Ч. је уз употребу шарафцигера и спреја за тренутно онеспособљавање физички напало полицијске службенике који су том приликом задобили тјелесне повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а након криминалистичке обраде лица, надлежном тужилаштву биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Напад на службено лице у вршењу службене радње“.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    45m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 54m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    21h 59m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 42m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    11h 56m
    0