Источно Сарајево јутрос богатије за четири нова становника

06.12.2019. 08:32
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођене су четири бебе, три дјевојчице и један дјечак.

Љекарску интервенцију затражило је  39 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је у протекла 24 часа имала интервенцију гашења сушнице у Петровићима, број 106, у периоду од 8:30 до 10.10 часова.

Из ЗП „Електодистрибуција“ а.д. Пале обавјештавају кориснике да ће данас, због планираних радова на 10 kV воду Тилава, у периоду од 10:00 до 15:00 часова без електричне енергије остати потрошачи који се напајају са трафоподручја: Тилава 1,2,3 и 4, Петровићи 1,2,3 и 4, Клек, Клек 2, Тврдимићи, Росуље, Томино брдо, Топлик 3, Козаревићи, Станојевићи, Студенковићи, Међуше, Кумани, Луке и Павловац на Требевићу.

Град је јутрос уредно снабдијевен водом.

У Републици Српској и Федерацији БиХ вози се по сувим и мјестимично влажним коловозима, у вишим планинским предјелима и преко превоја, на влажним локалитетима, током ноћи формирана је поледица.
Из Ауто-мото савеза Републике Српске истичу да је то, уз мјестимично смањену видљивост због магле, разлог за додатан опрез при вожњи.

У току је изградња МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном траком.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно и мало топлије у већини крајева, а у Сарајевско-романијској регији и у Херцеговини са кишом.
Током дана биће потпуно облачно са кишом у Сарајевско-романијској регији и Херцеговини, уз услове за пљускове праћене грмљавином, углавном на југу Херцеговине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На сјеверу и истоку углавном суво, гдје се магла или ниска облачност, по појединим котлинама и ријечним долинама, може задржати и већи дио дана.

Дневна температура ваздуха биће од четири до 10, на југу 12 степени Целзијусових.

Вјетар слаб, углавном јужног и југоисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра мало топлије, понегдје киша Сутра мало топлије, понегдје киша
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Град богатији за два дјечака и дјевојчицу Град богатији за два дјечака и дјевојчицу
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 9m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 51m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 19m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 40m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 49m
    0