Источно Сарајево јутрос богатије за једног дјечака

13.03.2020. 08:32
0
ИЗВОР: Катера

 У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођен је један дјечак.

Љекарску интервенцију затражио је 41 пацијент.

Територијална ватрогасна јединица у протекла 24 часа није имала интервенција.

Из предузећа "Водовод и канализација" Источно Сарајево саопштено је да ће данас, 13.3.2020. годинеу периоду од 9.00 часова до 15.00 часова без водоснабдијевања бити улице Карађорђева,  дио улице Николе Тесле, дио улице Цара Лазара и дио улице Цара Душана.  

Град је јутрос уредно снабдијевен електричном енергијом.

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија по претежно сувим коловозима, а на граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања и сви међународни гранични прелази са Србијом, Хрватском и Црном Гором у функцији су.

За саобраћај су затворени гранични прелази за погранични саобраћај Мали Зворник /на подручју БиХ гранични прелаз Зворник у надлежности Јединице граничне полиције Зворник/, те гранични прелаз за погранични саобраћај Прибој на подручју граничног прелаза Мокронози и мост у Цареву Пољу /на подручју БиХ у саставу граничног прелаза Увац у надлежности Јединице граничне полиције Вишеград/.

Возачима из АМС савјетују опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу, уз обавезно посједовање зимске опреме.

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-И 111, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново, одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 30.09.2020. године.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима и дневном температуром од 15 до 20 степени Целзијусових.
Ујутру и прије подне биће претежно ведро и сунчано, уз малу до умјерену облачност, а у сјеверним предјелима доћи ће до постепеног повећања облачности.

Током дана облачност ће се ширити према централном појасу, док ће на југоистоку и југу и даље бити претежно сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне и увече у већини предјела очекује се пролазна киша, углавном на сјеверу. На југу ће бити суво уз промјенљиву облачност. Падавине
ће престати до сутра ујутро.

Прије подне ће дувати слаб вјетар јужног смјера који ће послије подне промијенити смјер на исток и сјевероисток, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра облачно уз локалне пљускове Сутра облачно уз локалне пљускове
Наш град богатији за три дјевојчице Наш град богатији за три дјевојчице
Повећана опасност од одрона, магла у котлинама Повећана опасност од одрона, магла у котлинама
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    4h 6m
    0
  • Слани мафини
    13h 27m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    15h 22m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    13h 16m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 45m
    0