Istočno Sarajevo jutros bogatije za jednog dječaka

13.03.2020. 08:32
0
IZVOR: Katera

 U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa rođen je jedan dječak.

Ljekarsku intervenciju zatražio je 41 pacijent.

Teritorijalna vatrogasna jedinica u protekla 24 časa nije imala intervencija.

Iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Istočno Sarajevo saopšteno je da će danas, 13.3.2020. godineu periodu od 9.00 časova do 15.00 časova bez vodosnabdijevanja biti ulice Karađorđeva,  dio ulice Nikole Tesle, dio ulice Cara Lazara i dio ulice Cara Dušana.  

Grad je jutros uredno snabdijeven električnom energijom.

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno suvim kolovozima, a na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja i svi međunarodni granični prelazi sa Srbijom, Hrvatskom i Crnom Gorom u funkciji su.

Za saobraćaj su zatvoreni granični prelazi za pogranični saobraćaj Mali Zvornik /na području BiH granični prelaz Zvornik u nadležnosti Jedinice granične policije Zvornik/, te granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj na području graničnog prelaza Mokronozi i most u Carevu Polju /na području BiH u sastavu graničnog prelaza Uvac u nadležnosti Jedinice granične policije Višegrad/.

Vozačima iz AMS savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

U toku su radovi na izgradnji MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na magistralnom putu M-I 111, na dionici Krupac-granica RS (Bogatići), na teritoriji opština Istočna Ilidža i Trnovo, odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju (semafore). Radovi su planirani do 30.09.2020. godine.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od 15 do 20 stepeni Celzijusovih.
Ujutru i prije podne biće pretežno vedro i sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost, a u sjevernim predjelima doći će do postepenog povećanja oblačnosti.

Tokom dana oblačnost će se širiti prema centralnom pojasu, dok će na jugoistoku i jugu i dalje biti pretežno sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne i uveče u većini predjela očekuje se prolazna kiša, uglavnom na sjeveru. Na jugu će biti suvo uz promjenljivu oblačnost. Padavine
će prestati do sutra ujutro.

Prije podne će duvati slab vjetar južnog smjera koji će poslije podne promijeniti smjer na istok i sjeveroistok, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra oblačno uz lokalne pljuskove Sutra oblačno uz lokalne pljuskove
Naš grad bogatiji za tri djevojčice Naš grad bogatiji za tri djevojčice
Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 44m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 39m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 44m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 33m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 42m
    3