Источно Сарајево: Сутра избор најбољих пословних идеја

05.08.2020. 13:04
0
ИЗВОР: СРНА

Развојна агенција Републике Српске организује сутра у Источном Сарајеву избор најбољих пословних идеја које су учествовале у акцелератор програму који је током јуна и јула реализован у Палама.

Програм је реализован у сарадњи са Економским факултетом Пале, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, те општинама Пале, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Трново, Соколац и Источни Стари Град.

Из Развојне агенције Српске наводе да је у програму учествовало 11 појединаца и тимова са подручја града Источно Сарајево.

- Током интензивне двомјесечне обуке, кандидати су добили бесплатну обуку у области пословног планирања, као и савјетодавну подршку искусних ментора. Најбоље пословне идеје биће новчано награђене, а обезбијеђене су и друге вриједне награде за побједнике и учеснике програма - навели су из ове агенције.

Акцелератор програм намијењен је особама које имају иновативне идеје засноване на знању и новим технологијама са потенцијалом раста, а које желе да што прије пронађу тржиште за своје производе, односно услуге.

Избор најбољих пословних идеја одржаће се сутра у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву, а изјаве за медије и снимање кадрова са проглашења побједника предвиђени су у 12.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Општина Источна Илиџа и Развојна агенција Српске потписали споразум о удруживању средстава Општина Источна Илиџа и Развојна агенција Српске потписали споразум о удруживању средстава
Ђорђу Грачанину прва награда за најбољу пословну идеју Ђорђу Грачанину прва награда за најбољу пословну идеју
Инфо-дан о акцелератор програму у понедјељак Инфо-дан о акцелератор програму у понедјељак
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 28m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 42m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 49m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    17h 37m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    4h 4m
    0