Изабрани одборници из Источне Илиџе за Градску скупштину

19.02.2021. 13:53
0
ИЗВОР: Катера

Одборници Скупштине општине Источна Илиџа на данашњој сједници гласали су за листе одборника за Скупштину града Источно Сарајево, чији резултати ће бити послати Централној изборној комисији (ЦИК) БиХ, након чега се очекује њихова потврда.

Предсједник Комисије за спровођење избора одборника за Градску скупштину Дарко Берјан рекао је новинарима да је данашњој сједници присуствовало свих 23 одборника.

- Носилац листе одборника за Градску скупштину Предраг Шаровић из групе одборника СДС 1, носилац листе из групе одборника СДС 2 је Горан Шеховац, носилац листе групе одборника ПДП је Раде Ћосовић, носилац листе групе одборника СНСД је Славиша Мочевић, носилац листе групе одборника Уједињене Српске је Зоран Трапара, те Милош Лучић као носилац листе групе одборника ДНС - рекао је Берјан новинарима.

Берјан је истакао да су имена са ових листа кандидати СО Источна Илиџа за Скупштину града, те да ће носилац листе бити тај који улази у скупштину и који ће партиципирати у Скупштини града.

Шеф Клуба одборника Српске демократске странке (СДС) Горан Шеховац рекао је новинарима да је данашњи наставак сједнице успјешно завршен, те истакао да сматра да су изабрани најквалитетнији одборници.

- Мислим да су изабрани квалитетни одборници испред општине Источна Илиџа за Градску скупштину, и ево ја, испред Клуба одборника СДС желим им пуно успјеха са квалитетним идејама и мислим да ће ови одборници са општине Источна Илиџа доносити и предлагати добре идеје, када је у питању град Источно Сарајево - додао је Шеховац.

Шеф Клуба одборника Савеза независних социјалдемократа (СНСД) у СО Источна Илиџа Владимир Ћосовић каже да је најважније то што су одборници за Градску скупштину изабрани.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 39m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    13h 37m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    22h 3m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    20h 18m
    12
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    41m
    0