Izabrani odbornici iz Istočne Ilidže za Gradsku skupštinu

19.02.2021. 13:53
0
IZVOR: Katera

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža na današnjoj sjednici glasali su za liste odbornika za Skupštinu grada Istočno Sarajevo, čiji rezultati će biti poslati Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH, nakon čega se očekuje njihova potvrda.

Predsjednik Komisije za sprovođenje izbora odbornika za Gradsku skupštinu Darko Berjan rekao je novinarima da je današnjoj sjednici prisustvovalo svih 23 odbornika.

- Nosilac liste odbornika za Gradsku skupštinu Predrag Šarović iz grupe odbornika SDS 1, nosilac liste iz grupe odbornika SDS 2 je Goran Šehovac, nosilac liste grupe odbornika PDP je Rade Ćosović, nosilac liste grupe odbornika SNSD je Slaviša Močević, nosilac liste grupe odbornika Ujedinjene Srpske je Zoran Trapara, te Miloš Lučić kao nosilac liste grupe odbornika DNS - rekao je Berjan novinarima.

Berjan je istakao da su imena sa ovih lista kandidati SO Istočna Ilidža za Skupštinu grada, te da će nosilac liste biti taj koji ulazi u skupštinu i koji će participirati u Skupštini grada.

Šef Kluba odbornika Srpske demokratske stranke (SDS) Goran Šehovac rekao je novinarima da je današnji nastavak sjednice uspješno završen, te istakao da smatra da su izabrani najkvalitetniji odbornici.

- Mislim da su izabrani kvalitetni odbornici ispred opštine Istočna Ilidža za Gradsku skupštinu, i evo ja, ispred Kluba odbornika SDS želim im puno uspjeha sa kvalitetnim idejama i mislim da će ovi odbornici sa opštine Istočna Ilidža donositi i predlagati dobre ideje, kada je u pitanju grad Istočno Sarajevo - dodao je Šehovac.

Šef Kluba odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u SO Istočna Ilidža Vladimir Ćosović kaže da je najvažnije to što su odbornici za Gradsku skupštinu izabrani.

Komentari 0
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    7h 59m
    6
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    21h 41m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    21h 9m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    20h 0m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    6h 1m
    0