Изненада преминула новинарка Ксенија Вучић

29.01.2022. 20:57
0
ИЗВОР: Катера

Дугогодишња новинарка и директор телевизије "Пинк 3" из Србије Ксенија Вучић преминула је данас изненада у 54. години живота, пренијели су српски медији.

Ксенија Вучић је била и прва супруга предсједника Републике Србије и Српске напредне странке (СНС) Александра Вучића, са којим има двоје дјеце.

Ксенија је новинарску каријеру започела у часопису "Српска реч", затим је прешла на радио "Фокус", телевизију "Студио Б", као и касније на телевизији "Пинк", гдје је била уредник емисије "Правац".

Аутор је бројних интервјуа са бројним домаћим и страним политичарима, попут Ивице Дачића, Чедомира Јовановића, Ненада Чанка, Едија Раме, Николе Груевског (Никола Груевски) и других.

Од 1997. до 2011. године била је у браку с Александром Вучићем, актуелним предсједником Србије.

Ксенија Вучић (девојачки Јанковић) је рођена 1968. године у Београду. Похађала је Основну школу “Даринка Павловић” у Старом граду. Школовање је наставила у родном граду. Радила је у бројним медијима. Између осталих, била је дио редакције радио “Индекса”, листа “Српска реч”, радија “Фокус” и телевизије “Студио Б”.

Вријеме и мјесто сахране биће накнадно саопштени.

Коментари 0
Повезане вијести
Двије особе страдале у пожару Двије особе страдале у пожару
Дјечак пао кроз прозор основне школе Дјечак пао кроз прозор основне школе
Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати
Најчитаније
  • Пронађена Анастасија Кауриновић
    18h 44m
    1
  • Преминуо проф. др Дарко Калајџић
    15h 2m
    0
  • Ускоро почиње зимско рачунање времена – спавање сат дуже
    12h 29m
    1
  • Супер људске приче из Фоче: Немања Тривун, херој који спасава животе
    22h 36m
    0
  • Сјећање на умјетницу Катарину Ивановић
    16h 23m
    0