Iznenada preminula novinarka Ksenija Vučić

29.01.2022. 20:57
0
IZVOR: Katera

Dugogodišnja novinarka i direktor televizije "Pink 3" iz Srbije Ksenija Vučić preminula je danas iznenada u 54. godini života, prenijeli su srpski mediji.

Ksenija Vučić je bila i prva supruga predsjednika Republike Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića, sa kojim ima dvoje djece.

Ksenija je novinarsku karijeru započela u časopisu "Srpska reč", zatim je prešla na radio "Fokus", televiziju "Studio B", kao i kasnije na televiziji "Pink", gdje je bila urednik emisije "Pravac".

Autor je brojnih intervjua sa brojnim domaćim i stranim političarima, poput Ivice Dačića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Edija Rame, Nikole Gruevskog (Nikola Gruevski) i drugih.

Od 1997. do 2011. godine bila je u braku s Aleksandrom Vučićem, aktuelnim predsjednikom Srbije.

Ksenija Vučić (devojački Janković) je rođena 1968. godine u Beogradu. Pohađala je Osnovnu školu “Darinka Pavlović” u Starom gradu. Školovanje je nastavila u rodnom gradu. Radila je u brojnim medijima. Između ostalih, bila je dio redakcije radio “Indeksa”, lista “Srpska reč”, radija “Fokus” i televizije “Studio B”.

Vrijeme i mjesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dvije osobe stradale u požaru Dvije osobe stradale u požaru
Dječak pao kroz prozor osnovne škole Dječak pao kroz prozor osnovne škole
Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati
Najčitanije
  • Pronađena Anastasija Kaurinović
    20h 38m
    1
  • Preminuo prof. dr Darko Kalajdžić
    16h 56m
    0
  • Uskoro počinje zimsko računanje vremena – spavanje sat duže
    14h 23m
    1
  • Ugašena četiri mlada života u BiH
    2h 39m
    0
  • Sjećanje na umjetnicu Katarinu Ivanović
    18h 17m
    0