Јахорина: За викенд продужено радно вријеме љетних садржаја

27.08.2020. 09:50
0
ИЗВОР: Srna

Сви љетни садржаји на Јахорини од данас до недјеље, 30. августа, биће доступни посјетиоцима од 9.00 до 19.00 часова, док ће у суботу, 29. августа, планински боб и шестосјед "Пољице" бити доступни и за ноћну вожњу до 22.00 часа због великог интересовања и идеалних временских услова, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Из овог центра позивају посјетиоце да употпуне вријеме проведено на Јахорини вожњом најдужим планинским бобом, али и да испробају нове љетне атракције "таувер", "лупстер" и "скајдајв", те возе педалину или ходају по води помоћу великих лопти које се налазе на језеру "Пољице".

Из Олимпијског центра посјетиоцима предлажу и санкање на гумама, "ексрејсер" /xRaycer/ вожњу, али и вожњу бициклима и дуге шетње уз најљепше планинске призоре означеним стазама.

Сви корисници било којег од љетних садржаја остварују право на попуст од 30 одсто на комплетну услугу хране и пића у Олимпијском бару на врху планине.

Сваке суботе од 20.00 до 22.00 часа могућа је и ноћна вожња бобом и шестосједом "Пољице", а посебна понуда је дневно-ноћна карта са попустом од 30 одсто.

Карте за кориштење садржаја могуће је купити на продајном мјесту "Пољице" и у Олимпијском бару, док за кориштење свих садржаја из Олимпијског центра "Јахорина" предлажу јединствену карту "Вучколанд".

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    20h 52m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 36m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    14h 21m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    11h 20m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    11h 26m
    0