Јахорина: У четвртак акција уређења ски-стаза

14.01.2020. 18:31
0
ИЗВОР: Srna

Масовна акција уређења скијалишта и ски-стаза биће одржана на Јахорини у четвртак, 16. јануара, најављено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Из Олимпијског центра "Јахорина" истичу да ће током јанура бити обезбијеђени и попусти на ски-карте - 20 одсто у периоду од 20. до 24. јануара, те 30 одсто од 27. до 31. јануара.

-Свјетски дан снијега биће традиционално обиљежен у недјељу, 19. јануара, када ће попуст на ски-карте за дјецу износити 50 одсто- навели су из Олимпијског центра.

Из Центра подсјећају да су гости синоћ имали прилику да присуствују концерту естрадног умјетника Дарка Лазића, прије ког је наступила Николина Ковач.

Публика је у доброј пјесми уживала до раних јутарњих часова, а Јахорина је још једном показала да је комбинација добре забаве и скијања најбоља управо на овој планини.

-Добра забава биће настављена и 25. јануара од 14.00 часова, за када је заказана друга `Апрес ски-журка` са Амадеус бендом- најавили су из Олимпијског центра.

У саопштењу је наведено да ски-сезона на Јахорини, упркос недостатку природног снијега, захваљујући искључиво доброј организацији, има тенденције да премаши све до сада постигнуте резултате.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    21h 7m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    10h 20m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    9h 51m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    10h 14m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    6h 7m
    0