Јахорини признање за најбољи потез у туризму

02.06.2021. 11:39
1
ИЗВОР: Срна

Олимпијски центар "Јахорина" добитник је награде за најбољи потез у туризму у зимској сезони 2020/2021. године коју додјељује пословни портал "Индикатор".

Признање Олимпијском центру додијељено је за сарадњу четири ски-центра – Јахорина, Бјелашница, Равна Планина и Влашић и њихову заједничку ски-карту.

Захваљујући за признање, директор Олипијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић је рекао да је највише поносан на чињеницу да су упркос пандемији вируса корона, која је направила огроман утицај на све сфере живота и рада, успјели задржати 2.000 радних мјеста која зависе директно од ове планине.

- Ово признање је од великог значаја за мој тим и мене. Предивна потврда да људи примјећују и прате све што радимо. Заслуге наравно приписујем свом тиму који сигурно има највише знања и искуства у области туризма и скијашког бизниса - нагласио је Љевнаић.

Према његовим ријечима, од како је преузео функцију директора имао је идеју да се Олимпијски центар увеже са ски-центрима из БиХ и заједнички наступе на тржишту, што се коначно и остварило, саопштено је из Олимпијског центра.

- Наша филозофија је да конкуренцију претварамо у партнере и на тај начин сви можемо имати само банефите, а туристи задовољство што нам је свакако крајњи циљ. По узору на познате европске ски-центре увезивањем се умањују трошкови а на тржишту наступате са више ски-стаза, јединственом понудом што скијаши цијене - рекао је Љевнаић.

Он је навео да овом сарадњом и њеном надоградњом у будућности Сарајево може постати топ ски-дестинација и туристички центар са сјајном заједничком понудом планина у непосредној близини.

- Кључ успјеха је у одабиру правих пројеката и брзој реализацији и ми настављамо да радимо. Срећан сам јер ћемо овог љета на планини реализовати инфратруктурне пројекте који ће учинити да Јахорина наредну зимску сезону дочека спремнија него икада - истакао је Љевнаић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Dodo 02.06.2021. 11:47
    A Jahorina nikad ružnija, nikad više balkanskih kriminalaca po njoj i sve manje prirode koja nije uništena... Ekonomija ispred ekologije i dalje. Ja u potpunosti bojkotujem odlaske na Jahorinu od prošle godine.
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    6h 26m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 22m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    21h 6m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    22h 18m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    18h 51m
    0