Јаке полицијске снаге на југу Косовске Митровице

15.01.2022. 22:04
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Појачане снаге специјалне јединице полиције самопроглашеног Косова, које су подигле ниво борбене готовости на највиши ниво, покренуте су у правцу јужног дијела Косовске Митровице.

Разлог је то што ће сутра у Србији бити одржан референдум о уставним промјенама, јавила је ТВ "Кљан Косова" Остаћемо у стању приправности за сваку интервенцију.

- У приправности смо 24 часа - рекао је неименовани извор из полиције.

Овај извор навео је да ће специјална јединица бити присутна и у приправности у свим већински српским општинама на Косову и Метохији.

“Кљан Косова” је на свом сајту поставио видео за који наводи да приказује оклопна возила ове јединице косовске полиције док круже ауто-путем Приштина-Урошевац.

Скупштина привремених приштинских институција раније данас је усвојила резолуцију против организовања на Космету референдума о промјенама Устава Србије.

“За” је гласало 76 посланика, није било гласова против и један посланик је био уздржан, а посланици Српске листе претходно су напустили сједницу.

Коментари 0
Повезане вијести
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Годишњица страдања Милице Ракић Годишњица страдања Милице Ракић
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    22h 30m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    13h 11m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    22h 30m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    18h 44m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    9h 23m
    0