Jake policijske snage na jugu Kosovske Mitrovice

15.01.2022. 22:04
0
IZVOR: srpskainfo.com

Pojačane snage specijalne jedinice policije samoproglašenog Kosova, koje su podigle nivo borbene gotovosti na najviši nivo, pokrenute su u pravcu južnog dijela Kosovske Mitrovice.

Razlog je to što će sutra u Srbiji biti održan referendum o ustavnim promjenama, javila je TV "Kljan Kosova" Ostaćemo u stanju pripravnosti za svaku intervenciju.

- U pripravnosti smo 24 časa - rekao je neimenovani izvor iz policije.

Ovaj izvor naveo je da će specijalna jedinica biti prisutna i u pripravnosti u svim većinski srpskim opštinama na Kosovu i Metohiji.

“Kljan Kosova” je na svom sajtu postavio video za koji navodi da prikazuje oklopna vozila ove jedinice kosovske policije dok kruže auto-putem Priština-Uroševac.

Skupština privremenih prištinskih institucija ranije danas je usvojila rezoluciju protiv organizovanja na Kosmetu referenduma o promjenama Ustava Srbije.

“Za” je glasalo 76 poslanika, nije bilo glasova protiv i jedan poslanik je bio uzdržan, a poslanici Srpske liste prethodno su napustili sjednicu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    20h 28m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    18h 3m
    7
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    23h 11m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    4h 2m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    2h 29m
    0