Јавни позив пензионерима за учешће у програму погодности „Сениорска картица“

11.05.2021. 14:26
0
ИЗВОР: Катера

Општинска управа Источно Ново Сарајево обавјештава да је данас расписан Јавни позив за пријаву пензионера за учешће у програму погодности „Сениорска картица“ за пензионере.

Путем овог позива, позивају све пензионере са мјестом пребивалишта на територији општине Источно Ново Сарајево да се пријаве на Јавни позив за учешће у програму погодности за пензионере под називом „Сениорска картица“, који се односи на израду и додјелу Сениорске картице која ће пензионерима са територије општине Источно Ново Сарајево обезбиједити попуст на асортиман производа изабраних правних лица и предузетника.

Циљ овог програма је изабрати привредне субјекте и предузетнике који ће власницима Сениорске картице погодности (око 3000 пензионера са територије општине Источно Ново Сарајево) обезбиједити свакодневни попуст на асортиман својих производа, не мањи од 5%, уз искључења робе која не подлијеже попусту (на примјер, акцизна роба, одређени лијекови и остало).

Право учешћа имају сви пензионери са мјестом пребивалишта на територији општине Источно Ново Сарајево.

Јавни позив је објављен на интернет страници (www.opstinains.net) и огласној плочи Општине, а рок за подношење пријава на предвиђеном Обрасцу за пријаву је 15 дана од дана објаве Jавног позива.

Образац за пријаву заинтересовани могу преузети на интернет страници или радним данима у шалтер сали Општине Источно Ново Сарајево, те у мјесним заједницама.

Образац за пријаву можете преузети ОВДЈЕ.

Списак Мјесних заједница у којима можете преузети/предати образац, преузмите ОВДЈЕ.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    17h 12m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    16h 43m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    12h 59m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    17h 6m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    8h 54m
    2