Javni poziv penzionerima za učešće u programu pogodnosti „Seniorska kartica“

11.05.2021. 14:26
0
IZVOR: Katera

Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo obavještava da je danas raspisan Javni poziv za prijavu penzionera za učešće u programu pogodnosti „Seniorska kartica“ za penzionere.

Putem ovog poziva, pozivaju sve penzionere sa mjestom prebivališta na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo da se prijave na Javni poziv za učešće u programu pogodnosti za penzionere pod nazivom „Seniorska kartica“, koji se odnosi na izradu i dodjelu Seniorske kartice koja će penzionerima sa teritorije opštine Istočno Novo Sarajevo obezbijediti popust na asortiman proizvoda izabranih pravnih lica i preduzetnika.

Cilj ovog programa je izabrati privredne subjekte i preduzetnike koji će vlasnicima Seniorske kartice pogodnosti (oko 3000 penzionera sa teritorije opštine Istočno Novo Sarajevo) obezbijediti svakodnevni popust na asortiman svojih proizvoda, ne manji od 5%, uz isključenja robe koja ne podliježe popustu (na primjer, akcizna roba, određeni lijekovi i ostalo).

Pravo učešća imaju svi penzioneri sa mjestom prebivališta na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo.

Javni poziv je objavljen na internet stranici (www.opstinains.net) i oglasnoj ploči Opštine, a rok za podnošenje prijava na predviđenom Obrascu za prijavu je 15 dana od dana objave Javnog poziva.

Obrazac za prijavu zainteresovani mogu preuzeti na internet stranici ili radnim danima u šalter sali Opštine Istočno Novo Sarajevo, te u mjesnim zajednicama.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

Spisak Mjesnih zajednica u kojima možete preuzeti/predati obrazac, preuzmite OVDJE.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    22h 45m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    20h 47m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    19h 40m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    18h 48m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    19h 45m
    0