Јавни позив за подношење пријава за новчане подстицаје у пољопривреди за 2021. годину

05.03.2021. 15:56
0
ИЗВОР: Катера

Градска развојна агенција Источно Сарајево саопштила је да је отворен јавни позив за подношење пријава за одобравање новчаних подстицаја за капиталне инвестиције у 2021. Години.

Јавни позив су расписали Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и Агенција за аграрна плаћања Републике Српске, а у складу са чланом 2 став 2 Правилника о условима и начину остваривања подстицаја за капиталне инвестиције у пољопривредној производњи у 2021. години, наводи се у саопштењу.

Право на новчане подстицаје за капиталне инвестиције у пољопривредној производњи у 2021. години имају сва правна и физичка лица са пребивалиштем у Републици Српској, која обављају дјелатност пољопривредне производње на територији Републике Српске, уписана су у Регистар пољопривредних газдинстава као комерцијална или као некомерцијална, као и други субјекти у складу са чланом 26 Закона о пољопривреди и уписани су у Регистар корисника подстицајних средстава.

Рок за пријаву на Јавни позив је 29. 3.2021. године.

Више информација можете пронаћи ОВДЈЕ.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
Објављено пет позива за достављање пројектних приједлога с циљем запошљавања Објављено пет позива за достављање пројектних приједлога с циљем запошљавања
Објављени конкурси за награде "Златна сова" и "Совица" Објављени конкурси за награде "Златна сова" и "Совица"
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    8h 33m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    5h 44m
    5
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    21h 30m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    19h 52m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    22h 6m
    5