Javni poziv za podnošenje prijava za novčane podsticaje u poljoprivredi za 2021. godinu

05.03.2021. 15:56
0
IZVOR: Katera

Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo saopštila je da je otvoren javni poziv za podnošenje prijava za odobravanje novčanih podsticaja za kapitalne investicije u 2021. Godini.

Javni poziv su raspisali Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Agencija za agrarna plaćanja Republike Srpske, a u skladu sa članom 2 stav 2 Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja podsticaja za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnji u 2021. godini, navodi se u saopštenju.

Pravo na novčane podsticaje za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnji u 2021. godini imaju sva pravna i fizička lica sa prebivalištem u Republici Srpskoj, koja obavljaju djelatnost poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Republike Srpske, upisana su u Registar poljoprivrednih gazdinstava kao komercijalna ili kao nekomercijalna, kao i drugi subjekti u skladu sa članom 26 Zakona o poljoprivredi i upisani su u Registar korisnika podsticajnih sredstava.

Rok za prijavu na Javni poziv je 29. 3.2021. godine.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade
Objavljeno pet poziva za dostavljanje projektnih prijedloga s ciljem zapošljavanja Objavljeno pet poziva za dostavljanje projektnih prijedloga s ciljem zapošljavanja
Objavljeni konkursi za nagrade "Zlatna sova" i "Sovica" Objavljeni konkursi za nagrade "Zlatna sova" i "Sovica"
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    22h 12m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    8h 11m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    6h 38m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    8h 30m
    0
  • "Kad ti život stvori hiljadu razloga za plakanje, ti mu pokaži hiljadu razloga za osmijeh!"
    9h 28m
    1