Једна заражена особа у изолацији у Бази

26.03.2020. 12:33
0
ИЗВОР: Srna

Из ЕУФОР, чија се база налази у Бутмиру код Сарајева, потврдили су да се једна особа код које је потврђен вирус корона налази у изолацији у бази.

Према информацијама из ЕУФОР, особа код које је синоћ потврђен вирус корона придржава се свих медицинских смјерница и отишла је у самоизолацију чим је осјетила прве симптоме и он њој се брине медицинско особље ЕУФОР.

Сви који су били у блиском контакту са том особом су у изолацији и остаће у њој док не добију дозволу од медицинског особља, јавља портал "Klix".

- У оквиру својих превентивних мјера, које су у складу са мјерама које је увела БиХ, ЕУФОР је ограничио кретање особља у циљу смањења ризика од ширења вируса у локалној заједници - истиче се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице
Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка Саобраћајка код Сребреника: Возач изгубио контролу, оклопњак ЕУФОР-а остао без точка
Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    12h 7m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    22h 25m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    22h 31m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    10h 40m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    22h 29m
    0