Једноставно и природно - м:тел "Рачун на мejл"

08.03.2021. 13:18
0
ИЗВОР: Катера

Пријавите се на м:тел услугу „Рачун на мejл“ јер електронски рачуни штеде вријеме, доприносе заштити животне средине и увијек је право вријеме да их и ви користите.

Осим тога, на поклон ћете добити и промо кôд за 3 ГБ мобилног интернета за Претплата или Комбинуј бројеве. Мобилни интернет можете искористити у року од 30 дана од тренутка активације кôда.

Активацију услуге „Рачун на мejл“ је веома једноставна, јер то можете учинити путем портала Мој м:тел или путем истоимене апликације на свом паметном телефону.

Изаберите један од та два начина:

Пријавите се или креирајте налог за персонализовани портал Мој м:тел и кликните на линк Рачуни. Активирајте опцију електронског рачуна и примајте их путем мејла.

На свом паметном телефону отворите апликацију Мој м:тел и на менију изаберите опцију Рачуни. Отворите линк Услуга Мој рачун и активирајте опцију да рачуне примате путем мејла.

Мој м:тел апликација ће вам дати брзи увид у ваше м:тел услуге, понудити нове и дати стање вашег рачуна, зато је бесплатно преузмите на Google Play Store-у, App Store-у или Huawei AppGallery или је користите на адреси moj.mtel.ba.

Своје рачуне примајте на мејл и искористите поклон од 3 ГБ мобилног интернета!

Коментари 0
Повезане вијести
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Гледајте све епизоде серије „Тома“ у м:тел ИПТВ видеотеци Гледајте све епизоде серије „Тома“ у м:тел ИПТВ видеотеци
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    2h 29m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    23h 14m
    6
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    5h 15m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    7h 55m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    4h 48m
    1