Јелена Крунић изабрана за проректора за науку, истраживање и развој

27.09.2019. 19:18
0
ИЗВОР: СРНА

Сенат Универзитета у Источном Сарајеву данас је једногласно изабрао Јелену Крунић за проректора за науку, истраживање и развој.
На сједници, којом је предсједавао ректор Универзитета у Источном Сарајеву Стево Пашалић, разматрани су и усвојени приједлози листа одговорних наставника и сарадника за академску 2019/2020. годину на првом, другом и трећем циклусу студија. 

Сенат је размотрио и усвојио извјештај о самовредновању и оцјени квалитета, као и индикаторе квалитета Универзитета у Источном Сарајеву за прошлу годину, објављено је на званичној страници овог универзитета. 

Донесена је и одлука о избору у наставничка и сарадничка звања на Технолошком, Факултету за производњу и менанџмент, Филозофском факултету, Пољопривредном, Машинском и Медицинском факултету. 

На трећој сједници Сената донесена је и одлука о расписивању конкурса за избор у академска звања. 

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисан роман "Ораховац рововима омеђен" Борислава Косановића Промовисан роман "Ораховац рововима омеђен" Борислава Косановића
Славија против Рудара и традиције Славија против Рудара и традиције
„Дани Србије у Српској“: Пројекције четири филма од 22. октобра у Источном Новом Сарајеву „Дани Србије у Српској“: Пројекције четири филма од 22. октобра у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    18h 38m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    18h 40m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    14h 52m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    17h 43m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    17h 37m
    0