Јелена Тривић о ски центру на Мањачи: Додик по ко зна који пут продаје маглу

17.08.2022. 14:31
0
ИЗВОР: katera.news

Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске и посланик у Народној скупштини Републике Српске осврнула се на недавно гостовање Сузане Гашић, министра Трговине и туризма Републике Српске у Централним вијестима АТВ-а, као и њене изјаве поводом изградње ски центра на Мањачи.

- Прије само три дана, на Додиковој страначкој телевизији АТВ, Сузана Гашић, министар Трговине и туризма Републике Српске, појаснила је да је прије изградње ски центра на Мањачи потребно израдити посебну студију испуњености услова за такав пројекат - написала је уз пропратни видео емисије на АТВ телевизији.

Она каже да се из министаркиних ријечи може закључити да таква студија уопште није урађена, што имплицира да је Додик по ко зна који пут ухваћен у продаји магле.

- У одсуству било какве озбиљне инвестиције, Додик је са отварања бензинских пумпи прешао на најављивање пројеката у чију реализацију не вјерују чак ни његови министри- каже Тривићева.

Она додаје да је очигледно да Додик не гледа АТВ, што никог не треба да чуди, те да је то могао барем наложити Сањи Вулић да по службеној дужности прати програм те телевизије, како не би долазио у ситуацију да му измишљене пројекте јавно „минирају“ његови министри.

- Ово заиста престаје бити смијешно. Неко из СНСД-а би требао да посавјетује Додика да из тима који му води кампању избаци Срђана Мазалицу и Радована Ковачевића, јер ако овако наставе, Додик ће се захваљујући њима на предстојећим изборима за предсједника Републике Српске борити за пету позицију са Ћамилом Дураковићем - закључила је Тривићева.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у БиХ Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у...
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    10h 51m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    22h 51m
    10
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    8h 20m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    7h 38m
    0
  • Сјећање на страдале – 25 година од НАТО бомбардовања РТС-а
    7h 2m
    0