Jelena Trivić o ski centru na Manjači: Dodik po ko zna koji put prodaje maglu

17.08.2022. 14:31
0
IZVOR: katera.news

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske osvrnula se na nedavno gostovanje Suzane Gašić, ministra Trgovine i turizma Republike Srpske u Centralnim vijestima ATV-a, kao i njene izjave povodom izgradnje ski centra na Manjači.

- Prije samo tri dana, na Dodikovoj stranačkoj televiziji ATV, Suzana Gašić, ministar Trgovine i turizma Republike Srpske, pojasnila je da je prije izgradnje ski centra na Manjači potrebno izraditi posebnu studiju ispunjenosti uslova za takav projekat - napisala je uz propratni video emisije na ATV televiziji.

Ona kaže da se iz ministarkinih riječi može zaključiti da takva studija uopšte nije urađena, što implicira da je Dodik po ko zna koji put uhvaćen u prodaji magle.

- U odsustvu bilo kakve ozbiljne investicije, Dodik je sa otvaranja benzinskih pumpi prešao na najavljivanje projekata u čiju realizaciju ne vjeruju čak ni njegovi ministri- kaže Trivićeva.

Ona dodaje da je očigledno da Dodik ne gleda ATV, što nikog ne treba da čudi, te da je to mogao barem naložiti Sanji Vulić da po službenoj dužnosti prati program te televizije, kako ne bi dolazio u situaciju da mu izmišljene projekte javno „miniraju“ njegovi ministri.

- Ovo zaista prestaje biti smiješno. Neko iz SNSD-a bi trebao da posavjetuje Dodika da iz tima koji mu vodi kampanju izbaci Srđana Mazalicu i Radovana Kovačevića, jer ako ovako nastave, Dodik će se zahvaljujući njima na predstojećim izborima za predsjednika Republike Srpske boriti za petu poziciju sa Ćamilom Durakovićem - zaključila je Trivićeva.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona
Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u BiH Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u...
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    17h 55m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    16h 51m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    16h 55m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    13h 48m
    1
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    15h 45m
    0