Јелена Тривић поручила да неће одустати од борбе

26.10.2022. 14:49
3
ИЗВОР: srpskainfo.com

Народни посланик Јелена Тривић и кандидат опозиције за предсједника Српске, упозорила је на посебној сједници да Срспка улази у озбиљан проблем враћања дуга, и поред чињенице да приходи расту.

Зашто у идућој години на отплату рате кредита дајемо преко милијарду марака? Јер нас је недоговорни и бахати режим 2018. задужио на Бечкој берзи, на пет година. Власт је тада рекла: „Па шта, неко ће то враћати“, а то је народ којег је у Српској нажалост све мање, рекла је она, коментаришући приједлог ребаланса буџета за ову годину који је образложила министарка финансија Зора Видовић.

Тривићева је оцијенила да општа стопа инфлације 16,1 одсто не показује колико реално износи инфлација за оне производе које грађани највише троше.

 – Грађане највише занима колико износи стопа инфлације за енергенте и храну, јер то највише учестувје у кућном буџету. Та стопа је далеко виша. Ја сам убијеђена да би за неке одређене прозводе стопа сигурно била и преко 50 одсто. Грађани добро знају колика је инфлација када оду са 50 КМ у продавницу и погледају у купљену кесу коју могу изнијети на малом прсту – истакла је она.

Тривићева се осврнула и на недавно одржане опште изборе и контролно бројање гласова, те подвукла да се корупција у Српској увукла у све сфере друштва, кренуло је са политиком, а стигло до здравства и образовања.

– Ви сте све то учинули нормалним, очекивали сте да и мене брутално покрадете и понизите. Е, нећу ја отићи кући, него ћу се борити против корупције. Покушали сте ме сломити, али сломићете зубе од мене – зајкључила је Тривићева.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    @Lola 26.10.2022. 21:50
    Гдје ће знати, паћеници и паћенице, сеоске луде, букаџије из приградских средина, којима су идоли онај дебил што риче, људска накарада која себе назива Змајем, пролупали, луди Кустурица и велеиздајник Чавич који је најприсније везе имао с Педијем Еждауном??
  • Generic placeholder image
    Za Lola 26.10.2022. 21:13
    Druže, gdje ti vidiš komentare? Ti si prvi ovdje.
  • Generic placeholder image
    Lola 26.10.2022. 16:10
    Gledam ove komentare, komentatori na visokom obrazovnom nivou. Sve zastalo sa školom negdje oko drugog srednje, domuz do domuzune, guska do ćurke! Glupače koje niko ni u kući ne zarezuje, ćurke koje ne znaju rečenicu sastaviti našle se da komentarišu Jelenu Trivić.
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић
Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП” Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП”
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    13h 27m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    11h 41m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    9h 31m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    12h 46m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    7h 29m
    0