Јелена Тривић поручила да неће одустати од борбе

26.10.2022. 14:49
3
ИЗВОР: srpskainfo.com

Народни посланик Јелена Тривић и кандидат опозиције за предсједника Српске, упозорила је на посебној сједници да Срспка улази у озбиљан проблем враћања дуга, и поред чињенице да приходи расту.

Зашто у идућој години на отплату рате кредита дајемо преко милијарду марака? Јер нас је недоговорни и бахати режим 2018. задужио на Бечкој берзи, на пет година. Власт је тада рекла: „Па шта, неко ће то враћати“, а то је народ којег је у Српској нажалост све мање, рекла је она, коментаришући приједлог ребаланса буџета за ову годину који је образложила министарка финансија Зора Видовић.

Тривићева је оцијенила да општа стопа инфлације 16,1 одсто не показује колико реално износи инфлација за оне производе које грађани највише троше.

 – Грађане највише занима колико износи стопа инфлације за енергенте и храну, јер то највише учестувје у кућном буџету. Та стопа је далеко виша. Ја сам убијеђена да би за неке одређене прозводе стопа сигурно била и преко 50 одсто. Грађани добро знају колика је инфлација када оду са 50 КМ у продавницу и погледају у купљену кесу коју могу изнијети на малом прсту – истакла је она.

Тривићева се осврнула и на недавно одржане опште изборе и контролно бројање гласова, те подвукла да се корупција у Српској увукла у све сфере друштва, кренуло је са политиком, а стигло до здравства и образовања.

– Ви сте све то учинули нормалним, очекивали сте да и мене брутално покрадете и понизите. Е, нећу ја отићи кући, него ћу се борити против корупције. Покушали сте ме сломити, али сломићете зубе од мене – зајкључила је Тривићева.

Коментари 3
 • Generic placeholder image
  @Lola 26.10.2022. 21:50
  Гдје ће знати, паћеници и паћенице, сеоске луде, букаџије из приградских средина, којима су идоли онај дебил што риче, људска накарада која себе назива Змајем, пролупали, луди Кустурица и велеиздајник Чавич који је најприсније везе имао с Педијем Еждауном??
 • Generic placeholder image
  Za Lola 26.10.2022. 21:13
  Druže, gdje ti vidiš komentare? Ti si prvi ovdje.
 • Generic placeholder image
  Lola 26.10.2022. 16:10
  Gledam ove komentare, komentatori na visokom obrazovnom nivou. Sve zastalo sa školom negdje oko drugog srednje, domuz do domuzune, guska do ćurke! Glupače koje niko ni u kući ne zarezuje, ćurke koje ne znaju rečenicu sastaviti našle se da komentarišu Jelenu Trivić.
Повезане вијести
Тривић: Нисам изненађена Станивуковићевим манипулацијама Тривић: Нисам изненађена Станивуковићевим манипулацијама
Тривићева: „Бореновић није вјеродостојно саопштио закључке предсједништва“ Тривићева: „Бореновић није вјеродостојно саопштио закључке предсједништва“
Тривић: „Вукане, уз тебе су све искрене српске патриоте” Тривић: „Вукане, уз тебе су све искрене српске патриоте”
Најчитаније
 • Пронађена опојна дрога и оружје у Источном Новом Сарајеву
  8h 10m
  5
 • Годишњица НАТО агресије на СР Југославију (ВИДЕО)
  9h 33m
  2
 • Пожар у Источном Старом Граду (ФОТО)
  3h 8m
  0
 • Прасићи опет поскупјели
  14h 35m
  0
 • У току санација клизишта у Поткрајевима, саобраћај једном траком
  13h 19m
  1