Јелена Тривић: У Додикова обећања не вјерују ни дјеца вртићког узраста

19.08.2022. 14:30
0
ИЗВОР: katera.news

Поводом недавне посјете српског члана Предсједништва, Милорада Додика, општинама Нови Град и Костајница огласила се посланица у Народној скупштини Републике Српске, те кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић.

- Милорад Додик је протеклих дана боравио у Новом Граду и Костајници, а ради се о општинама чије становништво ће највише бити угрожено након изградње одлагалишта нуклеарног отпада на Трговској гори - написала је Тривићева.

Она истичи да је Додик приликом своје посјете обећао милионска улагања у ове општине, иако је, напомиње она, свјестан да у та обећања више не вјерују ни дјеца вртићког узраста.

- Као што се и могло очекивати, Додик чак није ни покушао да објасни становницима Новог Града и Костајнице које је то конкретно радње предузео, како би његови шефови, Пленковић и Милановић, одустали од изградње одлагалишта нуклеарног отпада на Трговској гори - закључила је Тривићева.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић
Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП” Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП”
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    7h 28m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    8h 43m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    14h 34m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 1m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    14h 53m
    0