Jelena Trivić: U Dodikova obećanja ne vjeruju ni djeca vrtićkog uzrasta

19.08.2022. 14:30
0
IZVOR: katera.news

Povodom nedavne posjete srpskog člana Predsjedništva, Milorada Dodika, opštinama Novi Grad i Kostajnica oglasila se poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić.

- Milorad Dodik je proteklih dana boravio u Novom Gradu i Kostajnici, a radi se o opštinama čije stanovništvo će najviše biti ugroženo nakon izgradnje odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori - napisala je Trivićeva.

Ona ističi da je Dodik prilikom svoje posjete obećao milionska ulaganja u ove opštine, iako je, napominje ona, svjestan da u ta obećanja više ne vjeruju ni djeca vrtićkog uzrasta.

- Kao što se i moglo očekivati, Dodik čak nije ni pokušao da objasni stanovnicima Novog Grada i Kostajnice koje je to konkretno radnje preduzeo, kako bi njegovi šefovi, Plenković i Milanović, odustali od izgradnje odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori - zaključila je Trivićeva.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    8h 32m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    10h 51m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    11h 18m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    13h 58m
    1
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    6h 43m
    0