Јована Папаз и Радмило Боровина међу најбољим студентима у Српској

08.01.2022. 22:19
2
ИЗВОР: citajfilter.com

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић данас је, поводом 30 година постојања Републике Српске и прославе Дана Републике, додијелила одликовања за допринос у стварању, очувању и развоју Српске.

Плакете “Свети Стефан” предсједник Републике Српске данас је додијелила и најбољим студентима првог, другог и трећег циклуса студија, у земљи и иностранству, као и стипендистима Фонда “Др Милан Јелић”.

Добитници овог признања су Рајко Петровић из Зворника, најмлађи доктор наука у историји Факултета политичких наука у Београду, затим Радмило Боровина из Источног Сарајева, Никола Видовић, Ален Ђурић и Огњен Босић, Ренато Стопић из Бањалуке, те Давор Гичевски из Брода, Ана Ђокић из Зворника, Јована Папаз из Источне Илиџе, као и Марјан Марјановић из Бијељине.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Nada 09.01.2022. 21:12
    Svaka cast Borovina. Blago majci sto te ima.
  • Generic placeholder image
    🤟 09.01.2022. 14:01
    💪💪
Повезане вијести
У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Културном центру Источно Сарајево Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Културном центру Источно С...
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Најчитаније
  • Петогодишњак се угушио чепом од сока
    22h 7m
    0
  • Упозорење метеоролога за вечерас и сутра
    21h 20m
    0
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    4h 10m
    0
  • Априлска пензија 30. априла
    23h 28m
    3
  • “Случајна” грешка пуни касе трговаца
    23h 52m
    0