Јовица Горета вечерас завршава акцију чишћења отпада крај пута Пале - Јахорина

08.05.2021. 18:15
1
ИЗВОР: Катера

Наш суграђанин, Јовица Горета о коме смо јуче писали, успјешно завршава вечерас акцију чишћења отпада крај регионалног пута Јахорина ("Осмице") - Пале (насеље Баре), а данас је имао малу помоћ пријатеља и петорице дјечака расположених да купе смеће.

Горета је у изјави за Катеру рекао да је током јучерашњег дана сам прешао дионицу од "осмица" на улазу на Јахорину до резервоара воде "Бистрица", односно неких осам километара дужине.

Истиче да је акција, коју планира спровести од 2019. године и коју су ранијих година спријечили здравствени и други проблеми, коначно реализована јуче и данас.

Данас су му се у акцији чишћења придружили пријатељи са дјецом, те је добио значајну подршку и вриједне момке са којима планира успјешно да заврши акцију чишћења крај регионалног пута Пале - Јахорина.

Изразио је жал због чињенице да се огромне количине кабастог отпада налазе у шуми крај пута, на неприступачним локацијама и да тај отпад вјероватно нико неће очистити.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Dodo 09.05.2021. 21:51
    Nece nama ni vlada ni bog ni karma pomoci dok mi sami nesto ne uradimo - svaka cast Jovici na ovom nevjerovatno nesebicnom podvigu! Jos kada bi seljacine prestala bacati smece iz svojih auta po putevima i prosirenjima i u sumu ovi sto cupaju drvece...
Повезане вијести
У недјељу гусларско вече у Палама У недјељу гусларско вече у Палама
У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 46m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    7h 10m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    5h 25m
    11
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    21h 54m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    7h 4m
    0