Jovica Goreta večeras završava akciju čišćenja otpada kraj puta Pale - Jahorina

08.05.2021. 18:15
1
IZVOR: Katera

Naš sugrađanin, Jovica Goreta o kome smo juče pisali, uspješno završava večeras akciju čišćenja otpada kraj regionalnog puta Jahorina ("Osmice") - Pale (naselje Bare), a danas je imao malu pomoć prijatelja i petorice dječaka raspoloženih da kupe smeće.

Goreta je u izjavi za Kateru rekao da je tokom jučerašnjeg dana sam prešao dionicu od "osmica" na ulazu na Jahorinu do rezervoara vode "Bistrica", odnosno nekih osam kilometara dužine.

Ističe da je akcija, koju planira sprovesti od 2019. godine i koju su ranijih godina spriječili zdravstveni i drugi problemi, konačno realizovana juče i danas.

Danas su mu se u akciji čišćenja pridružili prijatelji sa djecom, te je dobio značajnu podršku i vrijedne momke sa kojima planira uspješno da završi akciju čišćenja kraj regionalnog puta Pale - Jahorina.

Izrazio je žal zbog činjenice da se ogromne količine kabastog otpada nalaze u šumi kraj puta, na nepristupačnim lokacijama i da taj otpad vjerovatno niko neće očistiti.

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Dodo 09.05.2021. 21:51
    Nece nama ni vlada ni bog ni karma pomoci dok mi sami nesto ne uradimo - svaka cast Jovici na ovom nevjerovatno nesebicnom podvigu! Jos kada bi seljacine prestala bacati smece iz svojih auta po putevima i prosirenjima i u sumu ovi sto cupaju drvece...
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    20h 49m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    20h 56m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    17h 38m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 16m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    12h 48m
    0