ЈУ СШЦ „Источна Илиџа“ организује хуманитарне акције за Милоша

16.03.2023. 19:14
0
ИЗВОР: katera.news

Ученици и запослени ЈУ Средњошколског центра „Источна Илиџа“ организују низ активности у циљу прикупљања новчане помоћи за лијечење бившег ученика њихове школе, а нашег суграђанина Милоша Божовића.

У периоду од 20. до 23. марта, чланови секције „Фармакон“, секција здравствене заштите, духовности и креативности, те еколошке секције организоваће хуманитарни базар на Тргу Србија у периоду од 10.00 до 16.00 часова. На овом базару ће продавати своје производе (шампоне, креме, лабела, природне чајеве, бројанице итд.) и пружати услуге мјерења нивоа шећера у крви, крвног притиска и тјелесне тежине.

У четвртак, 23. марта, у Културном центру Источно Ново Сарајево, чланови рецитаторске и музичке секције одржаће музичко-поетско вече са почетком у 19 часова.

Чланови Савјета ученика су у претходном периоду вршили продају улазница за наведено музичко-поетско вече, а чланови секције Црвеног крста спровешће акцију прикупљања новчане помоћи на нивоу школе.

Сав приход од свих наведених активности биће усмјерен за лијечење нашег Милоша.

Из ове школе су позвали све суграђане да подрже наведене активности!

 • Слика
 • Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Завршена аукција за Магдалену, дресови Крунића и Ибрахимовића сада иду на аукцију за Милоша Завршена аукција за Магдалену, дресови Крунића и Ибрахимовића сада иду на аукцију за Милоша
Милош Божовић се вратио из Москве Милош Божовић се вратио из Москве
Миличевић и Вуковић стигли до Фоче и прикупили одређени новац за лијечење мале Магдалене Миличевић и Вуковић стигли до Фоче и прикупили одређени новац за лијечење мале Магдалене
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
  15h 47m
  6
 • Геноцид над „непоћуднима“ у НДХ: Злочин у Јеловцима и Раковцу - Пале 1943. године
  3h 59m
  4
 • Заборављени злочин: Убиство цивила из засједе код Средњег
  3h 55m
  1
 • Прије 24 године потписан Кумановски споразум
  4h 3m
  0
 • Карић нови директор ДКПТ-а, Тодоровић Института за стандардизацију БиХ
  18h 29m
  0