ЈУ СШЦ „Источна Илиџа“ организује хуманитарне акције за Милоша

16.03.2023. 19:14
0
ИЗВОР: katera.news

Ученици и запослени ЈУ Средњошколског центра „Источна Илиџа“ организују низ активности у циљу прикупљања новчане помоћи за лијечење бившег ученика њихове школе, а нашег суграђанина Милоша Божовића.

У периоду од 20. до 23. марта, чланови секције „Фармакон“, секција здравствене заштите, духовности и креативности, те еколошке секције организоваће хуманитарни базар на Тргу Србија у периоду од 10.00 до 16.00 часова. На овом базару ће продавати своје производе (шампоне, креме, лабела, природне чајеве, бројанице итд.) и пружати услуге мјерења нивоа шећера у крви, крвног притиска и тјелесне тежине.

У четвртак, 23. марта, у Културном центру Источно Ново Сарајево, чланови рецитаторске и музичке секције одржаће музичко-поетско вече са почетком у 19 часова.

Чланови Савјета ученика су у претходном периоду вршили продају улазница за наведено музичко-поетско вече, а чланови секције Црвеног крста спровешће акцију прикупљања новчане помоћи на нивоу школе.

Сав приход од свих наведених активности биће усмјерен за лијечење нашег Милоша.

Из ове школе су позвали све суграђане да подрже наведене активности!

  • Слика
  • Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО) Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО)
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    7h 39m
    0
  • Крађа у Палама
    5h 57m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    20h 16m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    2h 24m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    5h 12m
    0