Како да направите брзе јутарње фризуре

14.11.2020. 17:31
0
ИЗВОР: novosti.rs

Не постоји ништа боље за добро расположење од могућности да се ујутру бар мало посветите себи, па да опуштено и лагано кренете у нови дан.

И не постоји ништа што може покварити то расположење као јутарњи аларм.

Наравно, свака жена би вољела да дан започне опуштајуће, уз дозу јутарњих вјежби, затим лаганим пијуцкањем кафице и уљепшавањем свог изгледа. Али то, нажалост, често није изводљиво. Живот једне савремене жене је напросто такав - често увече касно лијеже, па ујутру тешко устаје и граби сваки минут да себи приушти још мало сна. Зато послије нема довољно времена да лагано започне дан, него од раног јутра креће у јурњаву с реалношћу. А о јутарњем прављењу фризуре, које је многим женама прави ужитак, ријетко кад и да размишља.

Зато ће вам неки трикови за брзе јутарње фризуре добро доћи. Ово су најбољи начини да потрошите "минимално времена, уз минимално труда" за вашу лијепу фризуру на почетку новог дана.

Брзо коврџање

Уколико волите да је ваша коса потпуно увијена или барем таласаста, а немате довољно времена за увијање косе,  онда је ово прави трик за вас. Убрзајте процес тако што ћете подићи косу у коњски реп који ћете подијелити на два дијела. Потом узмите увијач или пеглу за косу, те увијте један па други дио. На овај начин ћете добити лагане таласе, који супер изгледају, а за које не треба пуно времена.

Шампон за суво прање косе

Сви знамо да је шампон за суво прање спасилачки производ за косу, али захтијева времена да се фино утрља у тјеме тако да не остану бијели трагови. Умјесто да чекате јутро, препоручујемо да суви шампон нанесете увече, прије него што кренете на спавање. У суштини, теме се највише масти ноћу. На овај начин шампон ће упити вишак масноће док ви будете спавали, а ујутро ћете се пробудити са освјеженом и оживљеном косом.

Напола свезана коса

Имате моменте када вам коса не стоји добро пуштена, али ни кад је покупите у реп не изгледа пуно боље. Међутим, неуредан, напола свезан реп је идеална фризура ових дана. Покупите горњи дио косе, те га умотајте у пунђу. Ово посебно дјелује на коси другог или трећег дана након прања, када се она мало измасти, и помоћи ће да се коса боље држи и да има бољу текстуру.

Ниска пунђа с праменовима који уоквирују лице

Класичан и елегантан стил косе, уз само мрвицу напора, је ниска пунђа, савршена за она јутра у којима имате екстремно мало времена. Све што треба јесте да покупите косу у пунђу, при дну главе, а напријед да оставите неколико праменова да бисте додали ноту њежности вашој фризури. Уколико желите, можете и да увијете праменове које сте оставили ван пунђе, након чега сте спремни да зграбите торбу и идете.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Донација косе - за поновни осмијех малишана обољелих од рака Донација косе - за поновни осмијех малишана обољелих од рака
Мјузикл "Коса" 25. јуна на Палама Мјузикл "Коса" 25. јуна на Палама
Освјежите косу послије сунца и плаже Освјежите косу послије сунца и плаже
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    1h 49m
    5
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    19h 30m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    16h 29m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    17h 41m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    16h 35m
    0