Какво нас вријеме очекује у неколико наредних дана?

08.04.2024. 17:29
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској наредних дана биће топло вријеме уз понегдје слабу кишу у сриједу увече, 10. априла, и у четвртак ујутро, након чега ће у петак бити све топлије уз сунчане периоде и умјерену облачност, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра се наставља врло топло вријеме уз сунчане периоде и умјерену облачност. Више облака биће на западу, а на југу ће бити претежно сунчано.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 15 у вишим предјелима од пет степени, а максимална температура ваздуха од 25 до 31, у вишим предјелима од 20 степени Целзијусових.

У сриједу, 10. априла биће облачније и вјетровито, на западу знатно свјежије у односу на претходне дане, док ће на истоку бити и даље топло. Биће углавном суво, а увече ће понегде падати слаба киша која ће се премјештати од запада ка истоку.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 14, у вишим предјелима од пет, а максимална температура ваздуха од 19 на западу до 28, на истоку, а у вишим пределима од 13 степени Целзијусових.

У четвртак ујутро, 11. априла, биће облачо уз понегдје слабу кишу. Током дана доће до постепеног разведравања уз сунчане периоде. У Херцеговини ће бити вјетровито уз јаку буру.

Минимална температура ваздуха биће од четири до 10, на југу до 15, а максимална температура ваздуха од 18 до 26, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

У петак, 12.априла биће све топлије уз сунчане периоде и умјерену облачност. На југу ће током већег дијела дана бити претежно сунчано.

Минимална температура ваздуха биће од девет до 14, у вишим предјелима од шест, а максимална температура ваздуха од 20 до 27, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра облачно и свјежије са повременом кишом Сутра облачно и свјежије са повременом кишом
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    18h 6m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 50m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    11h 35m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    8h 34m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    8h 40m
    0